Magyar | English

Webáruház »Webáruház »

Vásároljon kényelmesen otthonából biotermékeket. Több mint 360 termék!

Ügyfélközpont »Ügyfélközpont »

Kérdése vagy ötlete van? Lépjen kapcsolatba ügyfélközpontunkkal itt!

Kattintson ide a beszélgetés indításához

GyapjútermékekA 100 % tisztaságú, ellenőrzött alapanyagokból készült Bio-Textima gyapjútermékek kiváló minősége régóta vásárlóink előtt. Ha aludt már - akár egyetlen éjszakát is - gyapjú ágyneműben, akkor tudja, hogy az érzés nem hasonlítható semmihez. A kényelem, a frissesség és a csodálatos klíma az, amit egy gyapjútakaró, gyapjú derékalj és egy gyapjú párna nyújthat Önnek.


Hogyan segítheti Önt nyugodt éjszakákhoz a jól megválasztott ágynemű?


Tekintse meg erről szóló videónkat.

A tartalom megtekintéséhez a javascript parancsok futtatását engedélyezni kell!

A tartalom megtekintéséhez flashplayer szükséges!
Telepítés

Amit gyapjútermékeinkről tudni kellA rendkívül finom gyapjúszál a nedvességet elszállítja, így a bőrön keresztül lezajló méreg kiválasztódás hatékonyságát és intenzivitását pozitívan befolyásolhatja. Fontos ez azért, mert a nedvesség felhalmozódásával a magas páratartalmú és meleg légréteg, mely a bőr felett keletkezik, annak légzőképességét nagy mértékben csökkenti.


Az alvó ember önkéntelenül is megszabadul takarójától, a hirtelen hőmérséklet különbség pedig megfázáshoz, izületi gyulladáshoz vezet. Az a szervezet, amelyet az éjszakai meleg és rossz klíma megvisel, nem ébredhet kipihenten.


A gyapjúágyneműk, takarók legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a hőmérsékletkiegyenlítő hatás, ami biztosítja, hogy az emberi testet állandó, kellemes hőmérséklet vegye körül. A megfázásra hajlamosaknál ez rendkívül nagy jelentőséggel bír. Mindezek mellett nagyon fontos a gyapjú lanolin tartalma. A sokmillió lanolinnal bevont gyapjúszálacska bőrbarát, kellemes tapintású. Nem véletlen, hogy gyapjú altakaróinkat még koraszülötteknél is alkalmazzák.


A több mint tizenöt éves gyártási tapasztalat, a szigorúan megválasztott alapanyagok és egyedi technológiák lehetővé teszik, hogy rendkívül széles palettáját kínálhassuk a gyapjú termékeknek. Egyedi méretben és összeállításban is készülő, natúr, illetve kizárólag növényi festékkel színezett gyapjú garnitúráink az Ön igénye szerint készülnek.
A termékek alapméretei:


  • Takaró 130×200 cm
  • Altakaró 90×200 cm
  • Párna 80×40 cm450 gr/m2 birka gyapjú
szálsűrűség: 450 gr/m2


600 gr/m2 birka gyapjú
szálsűrűség: 600 gr/m2


Bambu
Szálsűrűség: 550 gr/m2


Ausztrál bárány
Szálsűrűség: 600 gr/m2


Indián
Szálsűrűség: 550 gr/m2


Kasmír
Szálsűrűség: 600 gr/m2


Levendula
Szálsűrűség: 550 gr/m2


Luxus csíkos
Szálsűrűség: 600 gr/m2


Luxus pálmás
Szálsűrűség: 600 gr/m2


Luxus virág
Szálsűrűség: 600 gr/m2


Gardénia
Szálsűrűség: 600 gr/m2


Pálma mintás
Szálsűrűség: 550 gr/m2


Láma
Szálsűrűség: 550 gr/m2


Gőzölt mintás
Szálsűrűség: 550 gr/m2


Gyermek mintás
Szálsűrűség: 550 gr/m2